2020. május 26. keddFülöp, Evelin
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Kiket javasolok az EMNP élére?

Zénó Tolerancia 2014. november 05. 13:30, utolsó frissítés: 2014. november 06. 14:14

Toró T. Tibor hétfői lemondásával a párt költségvetése után a párt élén is hatalmas űr keletkezett. Zénó Tolerancia megmondja, hogy lehet betömni.


Íme a javaslataim:

Markó Béla: ha lemond egy pártelnök, tegyél a helyére egy másikat! Az egyetlen probléma, hogy nem sok olyan szabadon flangáló romániai magyar pártelnök van, aki bizonyítottan profi. Tulajdonképpen ezeknek a feltételeknek kizárólag Markó Béla felel meg.Szász Jenő: ugyan nem felel meg minden feltételnek, de kell egy backup megoldás, ha Markó esetleg mégsem vállalná. Más olyan volt pártelnökről, aki éppen ráérne, nincs tudomásom.
Bokros Lajos: már sok választáson megedződött, igazi túlélő típus, aki mostanában úgyis sokat jár Kolozsvárra, ahol tömbösítve tart órákat. Ezzel párhuzamosan tömbösítve tarthat pártgyűléseket, illetve pártja követelheti a választások tömbösítését, amit majd az ármányos RMDSZ biztosan jól elmeszel, és lesz mire fogni a kudarcot. Same old shit.Lakó Péterfi Tünde: a vélhetően akuttá váló forrásproblémák megoldásához egy igazi fundraiserre van szükség. Ehhez pedig nagyon ért Lakó. Ki mondta, hogy egybanisokkal nem lehet betömni a költségvetési lyukakat?Tamás Gáspár Miklós jöjjön haza, s nevezzék át a pártot EMASZP-nak (Erdélyi Magyar Anarcho-szindikalista Párt) - akkor a költségvetéssel sem kell bajlódni, mert minek az, és legalább végre szélesebb spektrumúvá válna az erdélyi magyar pártideológiai kínálat.Erdélyi Magyarszékely Nemzeti Néptanács: nem egy ember a megoldás, hanem az igazi összefogás. Az ilyen szövetségek élére pedig rotációs alapon kell elnököt kinevezni. A megoldás: egy rotációs kapa.+1 Eszünkbe jutott még Keresztes Ildikó is, viszont sajnos el kellett vetnünk az ötletet, mivel nem a Csillag születik zsűrijében foglalt helyet.


Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!