2019. április 25. csütörtökMárk
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

A román terrorelhárítás nem alszik!

Zénó Tolerancia 2015. december 02. 11:28, utolsó frissítés: 2015. december 04. 10:48

Szerintük a minőségi terrorizmus megfékezéséhez minőségi terroristákra van szükség.


A tunat şi-a fulgerat şi pe noi ne-a adunat kódnévvel új intézkedéssorozatra készül a román terrorelhárítás. Szerintük a minőségi terrorizmus megfékezéséhez minőségi terroristákra van szükség. Ezért egy olyan magyar nyelvű információs site elindítását tervezik, ami segít a románul és angolul nem tudó fiatal és elkötelezett székely terroristáknak abban, hogy bombákat építsenek. Erre azért volt szükség, mert a székely bombák, a hozzá nem értés miatt, nem akkor és nem úgy robbannak, mint ahogy a terrorelhárítás elvárná.

Ha valaki többet szeretne tudni az oktató site működéséről, elég ha tetszőleges telefonbeszélgetésben a „Robbantanék de nincs mivel” mondatot artikulálja érthetően, egymás után kétszer és 48 órán belül a terrorelhárítók levélben tájékoztatják arról, hogy kell használni a site-ot és egy 30 RON értékű vouchert is mellékelnek, amivel az Aliexpress.com-ról lehet rendelni például petárdákat és más muris szilveszteri kellékeket.


A román terrorelhárítás közleményében meg szeretné nyugtatni a román közvéleményt. Az egyszerű homemade bomba útmutatókon kívül minőségi román pornót is tartalmaz, így próbálva összezavarni a székely srácokat, akik az ügynökség reményei szerint saját magukat robbantják fel. A terrorelhárítás főnöke maga válogatta össze a diverziós anyagot, ügyelve arra, hogy az összeállítás tökéletes legyen.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!