2019. június 19. szerdaGyárfás
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Vásárlási tanácsok dúsgazdagoknak pénzügyi világválság idejére

Selyem Zsuzsa 2009. február 10. 14:34, utolsó frissítés: 2009. március 04. 18:15

1. Ne a legújabb Bugattit, ne most! Nagyon látszik. Inkább még egy kis tuning a tavaly vásárolt BMW Z5-nek.2. Ne fűzöld színű olasz dekoratív aszfaltburkolatot a hétvégi ház utcájában a kapudig – ahol a falu többi utcájában nyakig ér a sár –, hiszen ugyanattól a cégtől rendelhetsz, hasonló árban, üvegmozaikot a hétvégi házad medencéjébe, és az az utcáról nem vevődik észre.

3. Ne újabb gyémánt nyakéket, gyűrűt kézre-lábra, karkötőt a szeretődnek, a bulvármédia egyből kiszimatolja és megszellőzteti – de majdnem biztos, hogy nem tűnik föl nekik a kutyádon a Swarovski gyémántberakásos bulldognyakörv.

4. Ne új quadot, a környezetvédők is folyton kárpálnak – de a tavalyiakhoz most az ideje beszereltetni az ötfokozatos ülésmelegítőt.

5. Ha félszuterén magánuszodádhoz mozgólépcsőt szereltettél, és loptad az áramot hozzá, sürgősen változtass, mert a budai kolléga ezzel bukott le.

6. Vadásztársaságodat ne magánrepülőn szállítsd, a többi – legújabb fegyverek, vadászruházat, étel-ital, szolgáló személyzet egy héten át – mehet.

7. Ne most utazzatok a Bahamákra, még ha megtehetitek is. Ha eszeteknél vagytok, abból a pénzből simán kijön egy etnikai konfliktus szervezőinek a gázsija. Ha ez megvan, és az ország lángokban, akkor vegyétek meg a repülőjegyet.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!