2020. október 23. péntekGyöngyi
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Dóra műtétje 10: Március az új június

Aczél Dóra 2017. január 31. 16:24, utolsó frissítés: 16:24

Épp egy héttel a bécsi látogatásom után megkaptam az AKH-tól a műtét időpontját.


András szerint azért, mert ciki helyzetbe került a prof, és ez elég motor volt arra, hogy tegyen valamit az ügy érdekében. Avagy épp egy héttel a bécsi látogatásom után megkaptam az AKH-tól a műtét időpontját, hogy aszongya március 1-i befekvéssel, március 2-i műtéttel.

Csakhogy addig van még dolog! Például az egész E112-es procedúrát végig kell vinni ismét. Mivelhogy törölték a régit. Ezt azért tudom, mert múlt héten felhívtam őket, hogy ha a magánklinika gyorsabb, azt finanszírozza-e nekem a román biztosító. Ők szívesen, nekik mindegy, hogy magán-e vagy nem, de legyen szerződése az állami biztosítóval, mert ők biztosítók között kommunikálnak. A magánklinikának nincs ilyen szerződése. Ezt meg onnan tudom, hogy az arab dokival (vele bezzeg!) lehet levelezni. Ha kérdezek, ő válaszol.

Elszontyolodásomban, hogy akkor megint ott vagyok, hogy nem vagyok seholse, s hogy felutaztam Bécsbe a jó nagy semmiért, és hogy csak mézesmadzag volt ez az egész magánklinika nekem, jött a levél az AKH-tól, hogy akkor menjek.

Azért a fiúk ma megkérdezték a megbeszélésen, hogy mégis melyik év márciusára gondoltak?


Szóval folyt. köv., ismétli magát a történelem, beindul a hadjárat az E112 után.


Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!